Glacial Race - 14 / 03 / 2015

<< Reglament

1. Data i lloc: GLACIAL RACE es celebrarà el dia 14 de març del 2015 al Circuit Andorra – Pas de la Casa a les 17.00 hores.

2. Recorregut: La prova es disputa al circuit d’automobilisme sobre gel i en varies de les pistes d’esquí de Pas de la Casa – Grau Roig, te un recorregut de 11 km (3 voltes a un recorregut de 3,6 Km), 450m de desnivell positiu acumulat i una altura mitja de 2.400m.

3.Caçat obligatori: La prova es disputa sobre superfície de gel i de neu compactada i és obligatori l’ús de claus.

Sols s’autoritzen: Les Salomon Snowcross,  els claus subministrats per l’organització, o els sistemes de claus per calçat.

Els claus subministrats per l’organització es poden enroscar i desenroscar en qualsevol sabata de trail running de forma senzilla.

4. Equipament no autoritzat: Qualsevol sistema de claus o cadenes per calçat esportiu, raquetes de neu o grampons . Tampoc està autoritzat l’ús de bastons o córrer amb gossos.

Es obligatòri, portar dues capes (una primera tèrmica i una segona un paravent o similar amb membrana), gorra o cinta, guants i malles llargues.

5. Participació: Podran participar tots els esportistes majors de 18 anys o menors de 18 anys amb llicència federativa amb autorització dels pares i de la seva federació. Fins un màxim previst de 300 corredors, sempre que respectin aquest reglament i compleixin els requisits del mateix.

6. Categories
. Cadets masculí / femení: de 15 a 17 (federats) 
· Junior masculí / femení: de 18 (o menors federats) a 20 anys (que no compleixin els 21 durant el 2015)
· Sènior masculí / femení: de 21 a 39 anys (que no compleixin els 40 durant el 2015)
· Veterans  masculí / femení: majors de 40 anys
 
Tots els participants puntuaran per a la classificació absoluta masculina o femenina
 
7. Classificació i Premis
· Absolut/a masculina / femenina:   1r/a             Trofeu
· Cadet masulí / femení:                    1r, 2n i 3r   Trofeu i obsequi Salomon.
· Junior masculí / femení:                  1r, 2n i 3r   Trofeu i obsequi Salomon.
· Sènior masculí / femení:                 1r, 2n i 3r   Trofeu i obsequi Salomon.
· Veterans  masculí / femení:            1r, 2n i 3r   Trofeu i obsequi Salomon.
 
8. Inscripcions:s’establirà un període de inscripcions pels participants que desitgin sol·licitar els claus fins el 14 de març i per tots aquells que disposin de calçat Salomon Snowcross o accessoris amb claus pel calçat esportiu.

La inscripció sols es pot realitzar per Internet, única i exclusivament al lloc web:  www.glacialrace.com

9. Drets d’inscripció:La quota d’inscripció serà de 20€ i de 35€ (20€+15€) pels participants que sol·licitin els claus.

El import de la inscripció dona dret a participar a la prova, assegurança de responsabilitat  civil i dona dret a fer us de tots els serveis establerts per l’organitzador.

Sols es retornarà els drets d’inscripció (20€) si la prova no es celebra per condicions meteorològiques adverses, i sols es retornarà fins el 20 de març. En cap cas es retornarà els 15€ corresponents al subministrament de claus.

10. Senyalització: El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cartells indicadors ben visibles. Existiran varies referències quilomètriques durant el recorregut.
 
11. Controls: Durant la prova la organització ha previst 3 controls, és obligatori el pas dels corredors per aquest punts, en aquests punts s’efectuà el control de pas dels participants.

12. Avituallaments: Els corredors disposarà de 1 punt d’avituallament (aigua) y el avituallament final d’arribada (aigua, caldo i batut de fruita)
No és permesa l'assistència personal al corredor fora de la zona estipulada com a avituallament.

13. Temps de pas: El temps màxim de entrada a meta serà de 2h30, els corredors que excedeixin aquest temps perdran la opció de figurar a la classificació final.

14. Motius d’exclusió: Infringir el reglament de la prova, no completar el recorregut, marcat, no portar el dorsal reglamentari de forma  visible, desobeir les indicacions dels organitzadors, mantenir una actitud poc esportiva amb altres corredors i rebre ajuda externa fora dels espais habilitats (avituallaments).

No tenir cura i respecte per l'entorn. No es pot tirar o abandonar brossa o envasos de cap tipus fora de l’ àrea senyalitzada a tal efecte (avituallament), reservant-se l’organització l’obligació de fer marcar a cada participant els envasos de sòlids i líquids que puguin fer servir durant la cursa.

Utilitzar qualsevol tipus de substància prohibida considerada com a dopatge per part de les federacions d'atletisme o de muntanya.

15. Reunió  informativa: L’organització realitzarà un brífing informatiu dels detalls organitzatius de la cursa, al circuit el dia de la prova a les 16.50h. És important l’assistència dels participant.

16. Lliurament de dorsals: El lliurament de dorsals i claus s’efectuarà el mateix dia de la prova al  circuit de les 14.00h. a les 16:00h.

17. Seguretat: L’organització es reserva el dret  de modificar l’itinerari de la cursa en funció de les condicions meteorològiquesque puguin posar en perill l’ integritat dels corredors,així com la suspensió de la proba per força major.

En cas de suspensió de la prova, s’enviarà a tots els participants un missatge, 48h avanç de la sortida de la prova, a l’adreça de correu electrònic que figuri en la inscripció.

18. Asistencia sanitària: La organització disposarà de serveis d’auxili i salvament en varis punts del recorregut .  
     
19. Auxili  en cas d’accident: Els participants estan obligats a auxiliar als accidentats que necessitin ajuda, així com informar de qualsevol incident als Controls de pas.

L'organització no es fa responsable de retornar a la zona de meta a aquells corredors desqualificats o que abandonin per altres motius. Només s'evacuarà a aquells corredors que hagin patit una lesió o accident, i si aquesta és greu serà el servei de la Creu Roja qui s'encarregarà de realitzar-ho.

20. Responsabilitat: La cursa compta amb una assegurança de RC. L’organització declina tota responsabilitat en cas d’accident, negligència, així com dels objectes de cada participant. els participants seran responsables dels danys personals o materials que puguin causar a ells mateixos hi ha tercers.

Tots els corredors de la GLACIAL RACE són coneixedors de la dificultat de la prova, i és reconeixen aptes, tant per el seu estat de salut com per la seva condició física per participar a la cursa.

Tots els corredors no federats per participar a la cursa hauran de signar el plec de descàrrec que l'organització facilitarà a l'entrega dels dorsals.
 
 
 
| |